{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Još uvek se čeka zvanična informacija iz Totenhema
Prve informacije za Lorisa: Nije slomljena, pauza dva meseca...

Izgledalo je užasno. Povreda kapitena Uga Lorisa u Brajtonu mnogo je više potresla Maurisija Poketina i Pevce od samog poraza u okršaju sa Galebovima. Francuski reprezentativac će definitivno morati na određenu pauzu, a sreća u nesreći je da mu ruka nije polomljena već samo išćašena.

Dez Keli, američki komentator koji je bio ovog popodneva na Ameks stadionu, objavio je ono što je zapazio.
"Vrištao je od bolova. Bukvalno. Dok su ga izvodili kroz tunel. Dali su mu ekstra dozu morfijuma kako bi ublažili bol, a potom je otpremljen u bolnicu specijalnim vozilom", napisao je Keli na Tviteru.

Za sada nema konkretnih detalja o stanju Lorisa. Jedino što američki ESPN citira izvor iz tabora Pevaca koji tvrdi da će golman i kapiten pauzirati naredna dva meseca. Ukoliko to bude slučaj Totenhem će bez svog kapitena dočekati utakmice Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Trener Poketino je vrlo zabrinut pošto će morati da se osloni na mladog zemljaka Gazanigu.
"Lorisova povreda je veliki udarac za samo tri minuta. Imala je veliki uticaj na utakmicu. Emocionalno smo totalno bili pogođeni jer smo ostali bez kapitena. Ostaje nam da se nadamo da nije tako ozbiljno kako se učinilo u prvi mah. Moramo da čekamo", rekao je Poketino

Tokom popodneva golmanu Totenhema stižu poruke podrške sa svih strana, a najglasniji su bili David De Hea i Peter Šmajhel.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×