{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Čuveni košaerkaš dobitak od 186.300 dinara namenio za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić sa šestoro maloletne dece iz sela Koretište na Kosovu i Metohiji
Prošao humanitarni tiket Milana Mačvana!

Milan Mačvan je pokazao da niie samo majstor igre po obručina, već i da ume da sastavi odličan, a što je najvažnije pobednički tiket. A to je dokazao kada je, čini se najvažnije pošto je prošlo njegovo jučerašnje kladilačko remek-delo čime je zaradio čak 183.600 dinara koje donira kompanija MOZZART.

Naš košarkaški reprezentativac je celu sumu usmerio za humanitarnu akciju svojih kolega, Marka Kešlje i Miroslava Raduljice koji su u saradnji sa organizacijom “Srbi za Srbe”, pokrenuli prikupljanje donacija za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić sa šestoro maloletne dece iz sela Koretište na Kosovu i Metohiji. 

U cilju prikupljanja neophodnih sredstava za realizaciju projekta izgradnje i opremanja nove porodične kuće Savića, Marko Kešelj i Miroslav Raduljica organizuju veliko dobrotvorno veče u restoranu Life Active club, Trešnjinog cveta 1b na Novom Beogradu, 22. juna sa početkom od 19. 30 časova, tokom kojeg će se prikupljati neophodna sredstva za novi dom porodice Savić. Cena ulaznice, za donatorsko veče je 12.000 dinara koja se može obezbediti kroz donaciju na račun Humanitarne organizacije Srbi za Srbe br. 160-279491-71, sa napomenom „Donatorsko veče za Saviće” ili na samom događaju.

Savići trenutno žive u teškim materijalnim uslovima u velikoj porodičnoj zadruzi koja trenutno broji 32 člana. Hranu dobijaju iz eparhijske Narodne kuhinje, dok se trude da kroz poljoprivredu obezbede sebi druge osnovne potrebe i uslove za život. Kompanija MOZZART se kroz dobrotvornu rubriku “Humanitarni tiket u podne” priključila ovoj akciji. 

Prilika je da vas podsetimo da je Milan Mačvan postao 175. dobitnik u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu, a sa dobitnih 183.600 dinara ukupna suma koju  je naša kompanija donirala samo u ovoj akciji iznosi 12.521.890 dinara. 

Najnovije vesti


×