{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sa zaduženjima za Grafičar
no_image.png
Aleksandar Luković i Dušan Anđelković

Danima se šuškalo, sad je i zvanično: Aleksandar Luković dobio je novu funkciju u Crvenoj zvezdi.

Bivši kapiten crveno-belih, u poslednje vreme angažovan kao skaut u Omladinskoj školi, unapređen je u pomoćnika sportskog direktora, Mitra Mrkele, a delokrug posla će mu, kako su saopštili iz Ljutice Bogdana, biti razvojni tim Grafičara.
Uvek znači pomoć nekog ko dobro razume suštinu Crvene zvezde. Luković je proveo mnogo godina u Zvezdi kao igrač, a prethodnih nekoliko meseci i kao skaut kluba. Njegov novi posao u klubu jeste da bude moj pomoćnik zadužen za ekipu Grafičara. Obim posla je veliki tako da ono što ja radim u prvom timu on će raditi u Zvezdi B. Imam iskustvo rada u Crvenoj zvezdi, OFK Beogradu i u reprezentativnim selekcijama, verujem da ću mu nekim savetima sigurno pomoći“, predočio je Mitar Mrkela, aktuelni sportski direktor Crvene zvezde.

Podsetimo, Aleksandar Luković na Marakanu došao 1997, prošao je sve mlađe selekcije kluba, debitovao je za prvi tim 17. novembra 2001. na gostovanju u Zemunu kod trenera Zorana Filipovia, a ukupno je za crveno-bele odigrao 148 zvaničnih utakmica, dao je 12 golova, osvojio dve titule i dva kupa.

FOTO: MN Press

 

Najnovije vesti


×