{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Proključala meksička krv protiv Novog Zelanda: Strašna povreda, preokret i opšta tuča! (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Sombrerosi slavili sa 2:1 u utakmici u Sočiju u drugom kolu Kupa konfederacija
Proključala meksička krv protiv Novog Zelanda: Strašna povreda, preokret i opšta tuča! (VIDEO)
""

Lep fudbal igra se u Meksiku, a Sombrerosi su to još jednom dokazali. Ova srednjeamerička selekcija u Sočiju je posle preokreta savladala Novi Zeland sa 2:1 u utakmici drugog kola Grupe A Kupa Konfederacija. I ne samo to, Meksiko je otvorio vrata polufinala, ali će poslednje kolo odlučiti o konačnom plasmanu.

Meksikanci su bili bolji rival u drugom poluvremenu, a kako su se stvari razvijale, mogli su i ubedljivije da slave. U svakom slučaju, čovek koji je postigao pobedonosni pogodak bio je Havijer Agino u 72. minutu posle asistencije Oribea Peralte.

Utakmicu je obeležio i incident u nadoknadi vremena kada je umalo došlo do opšte tuče na terenu koju je inicirao Erera. Glavni arbitar je na kraju gledao usporeni snimak, ali je, začuđujuće, dao samo dva žuta kartona.

Inače, u prvom delu utakmice Novozelanđani su igrali sasvim pristojno, a rezultat toga je vodeći gol Krisa Vuda tri minuta pre odlaska na odmor.

Na žalost po Meksikance u 33. minutu van terena je morao Karlos Salsedo zbog ozbiljne povrede ramena i ključne kosti. Scena je bila vrlo neprijatna, a na kraj su mu lekari imobilisali vrat. 

Taj pogodak, međutim, kao da je potpuno razbudio i razdrmao Sombrerose koji su u drugom poluvremenu izašli kao potpuno drugačija ekipa. I u 54. minutu je Raul Himenez izjednačujućim golom najavio potpuni preokret. 

Najnovije vesti


×