{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Prognoza za Boliviju - golovi u najavi

/ Izvor: mozzartsport.com
Kada Nasional Potosi i Gvabira dele megdan, često sevne i 4+ tip
Prognoza za Boliviju - golovi u najavi

Ne može gore od Gvabire. Tri meča, tri kiksa u Klasuri, a dva puta 4+ kao vrata. Za Nasional Potosi ovo dođe kao solidna prilika da posle dve pobede i dva poraza dođe do bodova. A i kod njih svašta, evropskom fudalu svakako ne tako svojstveno, a u ovom bolivijskom, makar na primeru ovoga para vrlo učestalo. Nasional Potosi je poslednje dve utakmice odigrao u GG formatu, a na sve to došlo je i 5+.

Da li je to šansa za ponovni goleada koktel? Sasvim moguće, odnosno nije isključeno jer prošli put u aprilu Nasional Potosi savladao je Gvabiru sa 4:0. Malo dublje premotavanje kaže da je na ovom paru od poslednjih pet utakmica, na ukupno tri došlo 4+, te da je samo jednom bilo sušno, a da se tri puta sve prelomilo na minimalno odigranih GG3+. To kaže kladilačka statistika kojoj dodajemo vrlo izraženu izdašnost na broj postignutih golova oba tima u poslednje vreme.

Ipak, reč je o statistici, pa sve ovo ne treba shvatiti kao aksiom, onosno unapred smatrati da je raspucavanje već dogovoreno. Jasno, dešava se i da omane, ali valja znati da je Nasional Potosi definitivno u fudbalskom smislu bolji tim, te da će domaćin zaigrati na pobedu, možda i onu sigurnu koja bi precrtala GG igru.  

Bolivija 1 - Klasura
00.15: (1,12) Nasional Potosi (18.00) Gvabira (16.00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×