{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Diter Heking novi trener HSV-a
Profesore, spasi Dina

Vreme je za profesora fudbala. Nije uspeo Dino da se vrati u Bundesligu ekspresno, ostaje nada da bi mogao naredne sezone da pokuša da izbori plasman u elitni rang, a na tom putu predvodnik će biti – Diter Heking.

Doskorašnji šef stručnog štaba Borusije iz Menhengladbaha postavljen je danas za stratega Hamburga. Ugovor je potpisan na godinu dana, uz opciju da se automatski produžio ukoliko jedan od najpopularnijih klubova Nemačke uspe da se domogne Bundeslige.

Imajući u vidu Hekingovo iskustvo HSV bi u narednu sezonu mogao da uđe kao favorit. Naravno, pod uslovom da ojača sastav tokom prelaznog roka, jer ovaj, izgleda, nije bio dovoljno kvalitetan da se trka sa Kelnom, Padernbornom i Union Belirnom.
Naš glavi fokus biće da vratimo klub tamo gde pripada. Veoma mi je drago što sam dobio poverenje čelnih ljudi Hamburga. Narednih dana razgovaraću pojedinačno sa igračima, posle čega ćemo doneti neke odluke“, rekao je Heking koji je u karijeri vodio 419 bundesligaških i još 139 utakmica u Drugoj ligi Nemačke.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×