{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pritisak na fudbalere Barselone - košarkaši, rukometaši, hokejaši i futsaleri prihvatili smanjenje plate

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 11
Čeka se pristanak i sastava predvođenog kapitenom Lionelom Mesijem
Pritisak na fudbalere Barselone - košarkaši, rukometaši, hokejaši i futsaleri prihvatili smanjenje plate

Skoro istovremeno, putem društvenih mreža, kapiteni Barselone objavili su da su postigli dogovor sa čelnicima Barselone oko mera u cilju rešavanja ekonomskog uticaja tokom krize uslovljene koronavirusom. To su učinili kapiten košarkaškog tima, Ante Tomić, rukometnog Viktor Tomas, futsal ekipe Serhio Lozano i kluba hokeja u dvorani Aitoe Egirola.

Dakle, čeka se još samo zvanična potvrda fudbalskog tima, koji je sada pod značajnim pritiskom, s obzirom da sve ostale sekcije razumeju situaciju u kojoj se klub nalazi.
U ovako teškim vremenima, ne mogu da učinim ništa drugo nego da podržim klub i pomognem u onome što je potrebno da prevaziđe ovaj trenutak. Želim da napomenem da je klub, sa svojim čelnicima, uvek bio iskren i objavljivao stvarnu situaciju u kojoj se nalazi, kao i sa stvarima koje treba preduzeti da bi se napredovalo“, poručio je Viktor Tomas, a slične su bile izjave i kapitena ostalih pomenutih selekcija.

Podsetimo, klub je pred svoje timove stavio ponudu za smanjanje primanja na 70 posto dok traje vanredna situacija. Ostaje da se vidi kakav će dogovor biti postignut sa fubalskim klubom, posle čega bi revidirani ugovori bili prosleđeni Ministarstvu rada. Cilj kluba je da to bude učinjeno u najkraćem mogućem periodu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×