{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Prijović: Tražim pravi klub, PAOK me nije zvao

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 6
Ograničenje broja stranaca mi pravi problem u Arabiji, kaže srpski napadač
Prijović: Tražim pravi klub, PAOK me nije zvao

Čeka Aleksandar Prijović rasplet situacije, gde će nastaviti karijeru posle Al Itihada. Za sada je još vezan ugovorom za klub iz Saudijske Arabije, ali tamo ne računaju na njega.

Dok čeka da mu se otvore neke nove staze, Prijović u Beogradu trenira sa Čukaričkim. A, tu su ga „našli“ grčki mediji, kojima je srpski napadač, kao bivši golgeter PAOK-a, uvek zanimljiv.
Čekam Al Itihad. Razgovarao sam sa nekim klubovima u januaru, ali ne znam šta se na kraju dogodilo, uglavnom, nisam nigde otišao. Još čekam, ne znam kakva će mi biti budućnost. Pokušavamo da nađemo najbolje rešenje za sve strane“, objasnio je Prijović za grčki Sport-FM.

Kako stvari stoje, do tog raspleta neće doći skoro.
U Saudijskoj Arabiji postoji ograničenje broja stranaca i to je ono što mu komplikuje sve planove. Loša je stvar što nisam sada pronašao novi klub, pa ću morati da čekam jun, iako ima i sada liga u kojima prelazni rok još nije završen“.

Dugo se pominjalo da bi Prijović mogao da se vrati u PAOK, ali...
Trenutno sam u Srbiji, možda ću doći u nedelju da gledam PAOK – Olimpijakos. I dalje sam u kontaktu sa bivšim saigračima, pratim igre ekipe. Ali, što se tiče povratka, nisam imao sa PAOK-om nikakve kontakte oko toga u janauru“.

Nada se Prijović pobedi crno-belih u nedeljnom velikom derbiju.
Takve utakmice su meni uvek budile dodatnu motivaciju. Ko ne bi voleo da igra takav meč!? Mali broj derbija može da se poredi s njim. PAOK ima dva boda manje, tako da god da pobedi, biće na pravom putu ka tituli. Olimpijakos je jači nego prošle sezone, a prednost crno-belih je što svi, osim golmana, postižu golove. PAOK je favorit, igra kod kuće, nadam se pobedi“, poručio je Aleksandar Prijović.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×