{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nije zlato sve što sija
Prijović se vraća za džabe? Moguće je...

Aleksandar Prijović je prošlog januara dobio iz Saudijske Arabije ponudu koja se ne odbija. Al Itihad je platio PAOK-u obeštećenje od 10.000.000 evra, a Srbin je potpisao ugovor na četiri po godine koji sa bonusima može da dođe i do neverovatnih 30.000.000 evra.

Međutim, devet meseci kasnije, u Grčkoj se šuška da bi Prijović mogao natrag u PAOK. I to džabe?! Grčka Gazeta danas piše da bi Prijović mogao da napusti Al Itihad uprkos ogromnom novcu koji mu tamo sleduje.

Iako je srpski napadač od dolaska u Al Itihad postigao 12 golova na 16 mečeva u svim takmičenjima, nije to baš bila idealan period. Al Itihad je imao katatsroflanu prošlu sezonu  i završio prvenstvo na 10. mestu iako je cilj bio titula. Dovođenje Slavena Bilića i skupocenih pojačanja je donelo kontraefekt. Neka od zvučnih imena su napustila klub posle nepune sezone. Gari Rodrigez se vratio u Tursku, brazilski golman Marselo Grohe je otpušten, a nedavno je otišao i vezista Seku Sanogo. Upravo je Sanogo zimus odbio Romu i brojne evropske klubove da bi iz Jang Bojsa prešao u Al Itihad koji mu je dao ogroman ugovor. Ali saradnja je vrlo brzo pukla i nedavno je dogovoren sporazumni raskid saradnje.  

Grčka Gazeta piše da bi nešto slično moglo da se desi sa Prijovićem i Al Itihadom i da bi PAOK u tom slučaju mogao da dovede Srbina bez obeštećenja. Iako je Srbin prilikom odlaska razočarao klub i navijače u jeku borbe za titulu, odnosi su ipak ostali dobri, pa je bio i gost na kasnijoj proslavi titule. Solunski crno-beli bi ga sada oberučke dočekali ako raskine ugovor sa Al Itihadom. 

(FOTO: reuters)

 

×