{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Prijović ponuđen još jednom istanbulskom klubu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
Hoće li srpski napadač pronaći uhlebljenje u Evropi?
Prijović ponuđen još jednom istanbulskom klubu

Hoće-neće, blizu je-daleko je... Nikako Aleksandar Prijović da pronađe svoju fudbalsku sreću pošto je postalo jasno da je višak u Al Itihadu. Srpski centarfor, koji trenutno izdržava tromesečnu kaznu kućnog pritvora zbog kršenja policijskog časa u Beogradu, još nema jasnu sliku gde bi mogao da nastavi karijeru kada se vanredno stanje završi, ali čini se da je bar izbor sužen na Tursku i Grčku.

Dok ga grčki mediji konstantno povezuju sa Solunom i svojim bivšim klubom Paokom, u Turskoj ipak guraju priču u smeru njegovog dolaska u Istanbul. Šuškalo se prošlog leta da bi mogao u Bešiktaš, pa se interesovanje obnovilo zimus, ali nikako nije mogao da se postigne dogovor dve strane oko formule posla i visine obeštećenja na ime transfera, odnosno pozajmice, pa je Bešiktaš ostao nedosanjani san za Prijovića. Međutim, ako nije uspeo u evropskom delu Istanbula, možda će biti bolje u azijskom delu turske metropole?

Naime, u Turskoj kruži priča da je Al Itihad ponudio Prijovića Fenerbahčeu i da bi se taj transfer "prebio" kroz posao s Garijem Rodrigezom. Holanđanin je od prošlog leta član Fenera, gde je stigao na dvogodišnju pozajmicu koja bi turski klub trebalo da košta ukupno 12.000.000 evra i ta suma rasparčana je na nekoliko segmenata. Dvogodišnja pozamica košta Fener 5.000.000 evra, što će biti isplaćeno u dve godišnje rate od po 2.500.000 evra. Rodrigezu treba da ide godišnja plata od 2.500.000 evra, plus još milion u sigurnim bonusima, što ceo posao dovodi do sume od 12.000.000 evra. E, sad bi navodno Al Itihad uzeo Rodrigeza nazad, a Feneru bi oprostio dugovanja ako bi turski klub prihvatio Prijovića.

Da li će se ovaj posao zaista desiti pod ovim ili drugim uslovima, videćemo...

 

Foto: ©Star Sport

Najnovije vesti


×