{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ima šta da se odigra...
Prijateljske na meniju

Ne staje Belorusija, ali ne ostaju ni Skandinavci sa prijateljskim okršajima. Na programu je nekoliko utakmica koje biste možda mogli da stavite na tikete...

Heken je prvoligaš i jasno vam je da je apsolutni favorit u okršaju sa ekipom koja se takmiči u trećem rangu. Istina, gostima je prošle sezone malo nedostajalo da izbore plej-of za promociju u Superetan, ali to ne menja činjenicu da je kec “zacrtan”. No, mogao bi da dođe uz GG.

Jako loše ide Eskilsminu u poslednje vreme. Za njih poraz ide za porazom, pa susret sa načelno lošijim Engelholmom treba da bude poligon provere da li je makar nešto krenulo u boljem pravcu. Inače, Engelholm je klub dostojan reputacije četvrtog ranga fudbala u Švedskoj. Iz tog zaloga Eskilsumin ovde stvarno ne bi smeo da zabrlja.

Sirianska solidno. Pred kraj prošle takmičarske sezone ušla je u ritam, a pred ovu utakmicu vrlo efikasno, sa čak šest datih golova rešila je u svoju korist pređašnji prijateljski susret. Stoksund je takođe prijateljski poražen od Karlbegsa, a kraj prošle takmičarske sezone bio im je očajan. Ranije stečeni bodovi sačuvali sui m kožu, odnosno sprečili ispadanje iz lige. Oba tima su jako efikasna, pa treba očekivati golove, odnosno otvorenu utakmicu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×