{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Prevrtljivi Bonuči pokušao da prevari sudiju, Kapelo ga kritikovao: Navikao da pada u Seriji A, diži se nije ti ništa (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 18
Komičan pokušaj Juventusovog štopera
no_image.png

Fudbalski kvaliteti na jednu stranu – mada su i oni „došli do izražaja“ dok je igrao za Milan – ali ono što je sinoć uradio Leonardo Bonuči govori i o tome kakav je čovek. Sve može da se razume, kažu da su u fudbalu i ratu sve srestva dozvoljena, međutim, da onako bezočno folira neoprostivo je za bilo kog sportistu.

Najveći Bonučijev problem je što su ga snimale kamere. Da se igralo u nekom parku, pa da i prevari sudiju, ovako je samo navukao gnev navijača širom sveta bilo da su priklonjeni Juventusu, bilo da im je draži neki drugi tim, jer je prilikom vođstva Atletika pokušao da i zvede trik. Srušio se pred petercem kao da ga je brzi voz udario i onda u trenutku kad je Hose Marija Himenez tukao po lopti uredno ispratio šut Urugvajca, da bi tek kad je shvatio da će na taj način domaćin steći prednost počeo da se izležava i glumi faul.

Zato se našao na udari kritika, između ostalih i legendarnog trenera Juventusa, Fabija Kapela.
U Italiji smo navikli da se ovakve stvari sude u korist defanzivca. Padneš na travu i sviraju faul. Bonučija su samo takli, a on se odmah bacio na zemlju. Navikao je na to u Seriji A. Jasno je da faul nad njim nije postojao. Nije tako procenio glavni sudija Feliks Cvajer, niti je dobio signal iz VAR sobe da proveri situaciju. Samo mu je Nemac rekao „diži se“. Dobra odluka arbitra“, jasan je Don Fabio.

 

 

Najnovije vesti


×