{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Prepisane sudije sa večitog derbija: Novak Simović glavni u finalu kupa

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 17
Isti i pomoćnici
Prepisane sudije sa večitog derbija: Novak Simović glavni u finalu kupa

Sve isto kao pre 25. aprila. Na centru Novak Simović iz Lovćenca, a kraj aut-linija Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je arbitre za finale Kupa, 23. maja na stadionu „Rajko Mitić“ tako što je samo prepisala trojku koja je vodila prethodni večiti derbi.

I prema opštim ocenama dobro obavila posao. Podsetimo, Simović kome je to bio debi u najznačajnijij utkamici našeg fudbala – svirao je po jedanaesterac na obe strane, a TV snimci su pokazali da su i start Slobodana Uroševića nad El Fradu Benom i Marka Marina nad Sašom Zdjelarom bili za najstrožu kaznu.

Jedino što je ostao nepovoljan utisak sa tog duela jeste čak 58 prekršaja, saznanje da je Simović seckao igru skoro za svaki kontakt, uz napomenu da se igrači dva tima nisu pretrli da mu u tome pomognu, već su i sami insitirali na prekidima. Nadamo se samo da bi u četvrtak od 19 časova mogli svi akteri malo komotnije da pristupe utkamici, da zaista igraju fudbal, jer borba za pehar u poslednjoj utakmici sezone to i zaslužuje.

Što se tiče učinka ove sezone, Novak Simović je četiri puta vodio mečeve crveno-belih, od toga dvaput protiv Radničkog (2:2, 3:0), jednom u derbi, kao i na gostovanju u Vranju u Kupu Srbije (2:0), dok je Partizanu, osim pomenutog susreta na Marakani, sudio još u 13. kolu protiv Napretka u Humskoj, kad je bilo 1:1.

FOTO: Star sport

 

Najnovije vesti


×