{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tuto Merkato piše da je do propadanja pregovora došlo zbog ekonomskih nesuglasica u ugovoru igrača
Preokret: Propao Mandžukićev transfer u Katar?

Preoktet u slučaju transfera Marija Manždukića u Al Duhail. Kako javljaju italijanski mediji, igrač je u poslednjim satima pregovora odlučio da odustane od prelaska u redove katarskog kluba, pa će se vratiti u Italiju.

Tuto Merkato piše da je do propadanja pregovora došlo zbog ekonomskih nesuglasica u ugovoru igrača. Isti izvor navodi da će u narednih nekoliko dana i zvanično biti poznato da li će Mandžukićeva odluka biti konačna, a transfer i zvanično biti neuspešan.

Italijani navode da je u pitanju početak nove sapunice, poput one od prošlog leta, kada je Juventus želeo da se reši hrvatskog napadača, ali je on ipak ostao u Torinu uprkos interesovanju nekoliko ozbiljnih evropskih klubova.

Mandžukić (33) je u aprili prošle ove godine stavio paraf na ugovor do juna 2021. godine, tako da mu se nigde ne žuri, ali mu svakako nije prijatno to što nije u konkurenciji za tim kod Mauricija Sarija.

Italijanski mediji su još u oktobru pisali da je Al Duhail ponudio Mandžukiću platu od čak 7.500.000 evra za zimski prelazni rok. Očigledno ta ponuda danas nije bila na snazi, pa je hrvatski napadač odlučio da je odbije.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×