{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Predsednik Totenhema otvorio dušu: Nisam mogao nikog da prodam letos

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
“Ili nismo mogli da im nađemo kupca ili igrač nije želeo da pređe u klub koji ga je tražio”, kaže Danijel Levi
Predsednik Totenhema otvorio dušu: Nisam mogao nikog da prodam letos

Predsednik Totenhema Danijel Levi kaže da londonski klub nije uspeo letos da proda fudbalere kojih je želeo da se otarasi. Kristijan  Eriksen, Tobi Aldervejreld i Deni Rouz bili su nadomak odlaska sa Vajt Hart Lejna, ali su na kraju Pevce napustili "drugopozivci" Kiran Tripije, Fernando Ljorente i Vinsent Jansen.
"U 90 odsto slučajeva ili nismo mogli da im nađemo kupca ili igrač nije želeo da pređe u klub koji ga je tražio", rekao je Levi.

Prvi čovek Pevaca koji se retko pojavljuje u medijima, govorio je na sastanku između klupskih čelnika i predstavnika navijača koji je održan prošle nedelje.

Uz odbranu trenera Maurisija Poketina i apel navijačima da stanu čvrsto iza argentinskog stručnjaka posle razočaravajućeg strata sezone, Levi je poručio i da londonski klub nije mogao da promeni igrački kadar u onoj meri u kojoj je to želeo tokom leta.

Takođe, mnogi igrači koju su dugo u klubu žele da promene sredinu, te je Totenhemu teško da u takvoj atmosferi ponovi sjajne partije iz prošle sezone.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×