{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Predsednik Monaka otkrio Mbapeove reči: Madrid će me čekati...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Zanimljiva priča Vadima Vasiljeva
no_image.png

Pokušao je Florentino Perez već nekoliko puta da najnoviji projekat “Galaktikosi 3“ oplemeni potpisom Kilijana Mbapea, ali se dosadašnji ataci na jednog od najboljih francuskih igrača nisu isplatili.

Nije prošlo ni kada je Mbape eksplodirao na fudbalskoj mapi kao igrač Monaka, ali ni otkako je prešao u Pari Sen Žermen u poslu vrednom 180.000.000 evra.

Mada su u Madridu vešto odbijali da priznaju da su bili zainteresovani za brzonogog ofanzivca, predsednik Monaka Vadim Vasiljev, inače desna ruka klupskog vlasnika Dmitrija Ribolovljeva otkrio je za francuski Telefoot šta mu je Mbape rekao kada je leta 2017. godine prelazio iz Kneževine u Pari Sen Žermen.
“Rekao mi je: 'Vadime, duboko u sebi verujem da je prerano. Igrao sam samo godinu dana u svojoj zemlji. Parižanin sam i ne želim da napustim svoju zemlju tek tako. Želim da postanem veliki igrač ovde. Real će me čekati. To osećam'. Shvatio sam koliko je ozbiljan momak“, poručio je Vasiljev.

Ruski biznismen otkrio je da je i ranije ove sedmice imao privatni sastanak sa Mbapeom.
“On je i dalje ista osoba. Kilijan kakvog smo znali i ranije. Porastao je, uozbiljio se, ali i dobio moć i prepoznatljiv je svuda. Kada ne igra fudbal oseća se slabo i neugodno, bolešljivo“.

Vasiljev je izneo na sto i šta je Francuzu poručio po pitanju transfera u Real.
“Rekao sam mu da će mu Real ponovo zakucati na vrata i da će mu ceo Santijago Bernabeu aplaudirati kada bude došao“.

Prema rečima Vadima Vasiljeva, Mbapeova budućnost obojena je u belo. Real i PSŽ će odmeriti snage 26. novembra u Madridu, kada će se dva kluba sastati u petom kolu Lige šampiona.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×