{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Predsednik Atletika o Kavanijevom slučaju: Nismo ovde da bi nas pljačkali

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Enrike Serezo izneo svoju verziju priče o pregovorima sa Urugvajcem
Predsednik Atletika o Kavanijevom slučaju: Nismo ovde da bi nas pljačkali

Atletiko je poražen u velikom madridskom derbiju, neefikasnost tima se nastavila, kriza se produbila, a još veću zabrinutost za navijače predstavlja povreda Alvara Morate. Dijego Simeone je želeo Edinsona Kavanija u svojim redovima, posao je bio nadomak ozvaničenja, ali se na kraju ipak sve iskomplikovalo. Čolo je ostao je bez napadača, a ukoliko se ispostavi da je Moratina povreda ozbiljnije prirode i ukoliko zbog nje bude morao duže da odsustvuje sa terena, Jorgandžije će biti u ozbiljnom problemu.

Enrike Serezo, predsednik Atletiko Madrida posle poraza u derbiju govorio o situaciji sa propadanjem pregovora oko Kavanija.
"Ne bih želeo da ističem nikoga, ali situacija sa nekim igračima i njihovim predstavnicima je bila sramotna. Nismo ovde da bi nas pljačkali", poručio je Serezo.

Podsećamo da je na kraju isplivala teorija kako su za transfer bili zainteresovani samo Simeone i Kavani, dok klubovi nisu bili baš voljni za saradnju. Uprava PSŽ-a nije bila zadovoljna početnim ponudama koje su dobili, a koje su glasile prvo 5.000.000 evra, da bi se sve završilo na velikih 18.000.000 evra. Bili su voljni Madriđani da plate "masno" obeštećenje za igrača čiji ugovor ističe na leto, ali po cenu da Kavani prisatne na smanjenje primanja. Na kraju su predstavnici Urugvajca posle četiri dana u Madridu otišli bez da su završili posao.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×