{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Predlov transfer "a la Pozzo" - ko kaže da ne može kad se završi prelazni rok?

/ Izvor: mozzartsport.com
Austrijanac stigao u Udine “ispod žita”
no_image.png

Udineze ove zime nije bio previše aktivan na tržištu. Štaviše, doveo je samo jednog igrača - Marvina Zegelara koji je stigao iz Votforda, a u suprotnom smeru poslao Injasija Puseta. Na ovakve stvari navikli smo već od familije Poco koja vodi oba kluba, ali ovog puta oni su otišli korak dalje i obavili transfer po isteku prelaznog roka, iskoristivši "rupu u zakonu". Na Friuli je kao slobodan igrač stigao Sebastijan Predl. Evo i kako…

Formalno, Votford Đina Poca nije učestvovao u ovom transferu. Predl je sa Stršljenovima imao ugovor do leta 2021. godine, ali se zbog nedovoljne minutaže odlučio na sporazumni raskid saradnje.

Sa druge strane čekao ga je ko? Naravno, Udineze Đampaola Poca koji je četiri dana nakon toga iskoristio situaciju i vezao Austrijanca za crno-beli dres godinu i po dana.

Ovo nije prvi, gotovo sigurno ni poslenji put da članovi ove porodice sarađuju. Lista igrača koji su odlazili sa Friulija na Vikaridž roud i obratno poduža je, a u poslednjih nekoliko sezona tim putem išli su Ken Sema, Stefano Okaka, Ben Vilmot, Valon Behrami, Orestis Karnezis, Adalberto Penjaranda, Matej Vidra, Alan Niom, Almen Abdi, Gabriele Anđela.

Po svemu sudeći, nastaviće se...

Najnovije vesti


×