{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pre pet godina na Marakani je bio mrak, od sutra kreće Zvezda TV

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 86
Promovisan novi projekat crveno-belih
Pre pet godina na Marakani je bio mrak, od sutra kreće Zvezda TV

Dugo spremani projekat zaživeće od utorka. Odavno je ideja pokretanja klupske televizije prisutna u Crvenoj zvezdi, a sad su se konačno stekli uslovi da se ona i realizuje. Prvak Srbije predstavio je sopstveni kanal, koji sutra počinje emitovanje programa, po uzoru na najveće klubove Evrope i sveta.  Zvezda TV će biti emotivana preko IPTV,a srpski šampion angažovao je brojne resurse kako bi, preko klupske televizije, ušao u sobu svakog od mnogobrojnih navijača. Za sada je poznato da će voditelji biti Katarina Srećković i Milan Kalinić, kao i da će biti angažovan Uroš Đurić. 

Generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić sija od zadovojstva.
Ovo je dokaz da Zvezda u rangu sa evropskim velikanima svojom istorijom, sadašnjošću i budućnosti. Pre pet godina ovde smo promovisali trenera bez struje i tada sam rekao da tražim samo vreme. Radili smo marljivo i imali viziju. Danas Zvezda dominira u prvenstvu, nadamo se trećoj uzastopnoj tituli, treću godinu smo u grupnoj fazi UEFA takmičenja, drugu u Ligi šampiona. Marakana sija novim sjajem i na to smo ponosni“, predočio je Terzić, a njegove reči prenosi Tanjug.

Studio Zvezda TV postavljen je na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“, direktor je Siniša Božović, nekadašnji novinar i urednik TV Studio B i TV Arena sport. U planu je da na početku bude šest sati originalnog programa. Pratiće se dešavanja u prvom timu, kao i u mlađim kategorijama, te filijali Grafičaru, kao i ženskom klubu. 

Promociji Zvezda TV prisustvovali su mnogobrojni asovi kluba, poput Dragana Džajića, Duleta Savića, Miloša Šestića i Zorana Filipovića, prisutan je bio i predsednik FSS Slaviša Kokeza, prvi čovek KK Nebojša Čović...

Zvezda TV emitovaće se na Telekom Srbija kablovskoj platformi.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 

Najnovije vesti


×