{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Potvrđeno u Parizu: Nisu samo glasine, pregovaramo o Nejmarovoj prodaji, Mbape je naš ključni igrač

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Brazilac ne igra protiv Nimsa
Potvrđeno u Parizu: Nisu samo glasine, pregovaramo o Nejmarovoj prodaji, Mbape je naš ključni igrač

Barselona se nudi celo leto, ali Naser Al-Kelaifi vrda koliko god može. A kad se u priču uključio i Real, nakon što je ostao bez Pola Pogbe, situacija se ozbiljno zakuvala. I nije samo novinarski aber, sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo potvrdio je da Nejmar neće konkurisati za nedeljni meč sa Nimom, jer klub pregovara o njegovoj prodaji.

Istina, nije Leonardo želeo da kaže da li je u pitanju Barsa ili Real – ili i jedni i drugi – ali nešto se tu kuva. Posebno ako znamo da je Nejmar na početak priprema Svetaca okasnio “samo“ nedelju dana, a da tokom priprema nije odigrao ni minut.
Iskreno, nisu samo glasine. Pregovaramo i videćemo šta će se desiti“, rekao je Leonardo na konferenciji za novinare pred meč sa Nimom.

Takođe...
Nije ni fizički spreman za meč. Ali bitnije je to što moramo da definišemo budućnost. A pregovori su u toku. Ranije ih nije bilo, sada su aktuelni. Pregovori su uznapredovali. To međutim ne tnači da je sve dogovoreno. Ali moramo da znamo da li ostaje ili ide“, kaže Leonardo.

Šef struke Tomas Tuhel može samo da strpljivo čeka. Ovo prevazilazi njegove ingerencije.
Ja sam trener, sa Nejmarom razgovaram samo o treningu. Pride, još je rovit od udaraca koje je primio u petak, kao i u subotu. Nije imao punu nedelju treninga sa ekipom i zato ne može da igra protiv Nima“, rekao je Nemac.

Ništa konkretno, mada je bilo primetno da je mnogo lakši na pohvala bio kada je govorio o Kilijanu Mbapeu, koga je nazvao Pari Sen Žermenovim ključnim igračem. Nejmaru se nije dopadalo ni kada je bio u senci Lionela Mesija. Kamoli sad ovo...
Imam dobar odnos sa Kilijanom. On je zvezda, ali ga ne gledam tako. On je prosto moj igrač i srećan sam što je sa nama. Samo mislim o načinima na koji će nam on doneti još golova i asistencija. I Kilijan želi odgovornost. Spreman je za nju. Veoma je zreo. On je ključan za nas. Mnogo očekujem od njega i on to zna

Inače, protiv Pari Sen Žermena Tuhel neće moći da računa ni na Andera Ereru, letnje pojačanje koje je ranije ove nedelje zadobilo povredu lista zbog koje će pauzirati oko mesec dana.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×