{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Potpredsednik Monaka o Pavloviću: Dobro se pokazao u Evropi, pratimo ga

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 36
Najavio je da neće biti mnogo pojačanja u januaru
Potpredsednik Monaka o Pavloviću: Dobro se pokazao u Evropi, pratimo ga

Rukovodstvo Partizana već danima pregovara o transferu Strahinje Pavlovića u Monako, ali iz Kneževine odbijaju da potvrde dokle se stiglo u finalizaciji posla.

Prema ranijim informacijama MOZZART Sporta, Partizan bi pristao na ponudu od 10.000.000 evra i 20 procenata od sledećeg transfera, ali to još nije potpisano. Partizanovi pregovarači su u Monaku i čekaju da se posao završi.

U međuvremenu, potpredsednik francuskog kluba Oleg Petrov je danas u šturom razgovoru za tamošnje medija priznao da im je Pavlović interesantan igrač, ali nije dao više informacija.
“Ne želim da trenutno komentarišem tu priču. Ali, da, on je igrač koji napreduje, stiče iskustvo i pokazao se dobro na evropskom nivou. Prate ga mnogi klubovi, a Monako je jedan od njih”, rekao je Petrov.

On je rekao da Kneževi neće mnogo da trguju ove zime kao prošle kada su zbog očajnih rezultata promenili polovinu ekipe u januarskom prelaznom roku.
“Mislim da nećemo dovoditi mnogo igrača ove zime. Fokusirani smo na letnji prelazni rok. Istina je da imamo mnogo igrača i pokušaćemo da prodamo neke od njih. To će nam biti jedan od najvećih izazova”, istakao je čovek od poverenje gazde Ribolovljeva.   

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×