{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Posle Premijera svi mu gledaju u leđa: Aleksandar Mitrović igrač sezone, bolji od Runija i Džoa Alena

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Odluka čitalaca
Posle Premijera svi mu gledaju u leđa: Aleksandar Mitrović igrač sezone, bolji od Runija i Džoa Alena

Da se igra, sad bi verovatno tresao mreže i nastavio da pritiska Vest Bromvič Albion i Lids, održavajući Fulamovu nadu da može odmah da se vrati u Premijer ligi. Ovako, dok sezona tapka u mestu, Aleksandar Mitrović može samo da prati vesti i da razvuče osmeh od uva do uva, jer ga jednako cene i u Srbiji i na Ostrvu.

Najpre su ga navijači Partizana, kroz anktetu MOZZART Sporta, izabarali u idealni tim crno-belih u deceniji na izmaku, da bi mu ove subote stiglo još jedno priznanje. Ovoga puta iz Velike Britanije, pošto je proglašen igračem sezone u svim ligama Engleske ispod Premijer lige. A to znači, zbirno u Čempionšipu, Ligi 1, Ligi 2 i Nacionalne lige. Dakle u konkurenciji igrača iz čak 95 klubova, niko nije ravan Mitroviću.

Sve to zahvaljujući glasovima ljubitelja fudbala u ankteti poznatog i priznatog magazina „Four four two“. Kakav je uspeh ostvario naš reprezentativac pokazuje, između ostalog, podatak da je iza sebe ostavio Lidsovog igrača sredine terena Kevina Filipsa, Saida Benhrama iz Brentforda, ali i legendarnog Vejna Runija, od zimus člana Derbija, pa bivšeg Liverpulovog vezistu Džoa Alena (sada u Stouku) i Andrea Ajua (Svonsi).

Reklo bi se, zasluženo, pošto je ove sezone dao 23 gola u Čempionšipu i prvi je na listi strelaca. Kad se takmičenje bude nastavilo, gledaće da poboljša bilans i pomogne Fulamu da se vrati u elitni rang.

Ovakav sud javnosti je i očekivan, jer Mitar dominira u dresu Fulama. Oduševio je i Dana Gudmana, analitičara Skaj sporta, koji je pre neki dan rekao kako Aleksandar zaslužuje da bude igrač sezone.

Navijači su saglasni.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×