{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Poruka kapitena Kolarova: Reprezentaciju na prvo mesto, lične ciljeve u drugi plan

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 19
Svako treba da stavi interes grupe na prvo mesto, čak i na svoju štetu, kaže bek Orlova
Poruka kapitena Kolarova: Reprezentaciju na prvo mesto, lične ciljeve u drugi plan

Još jedna generacija srpskih reprezentativaca, još jedan problem gde ima uvređenih, pored povređenih. Pitanje je kada se poslednji put desilo da u državnom timu budu svi, ali baš svi najbolji koje naš fudbal ima.

I sada ima onih koji nisu tu u taboru Orlova, jer su nezadovoljni statusom. Kapiten reprezentacije Aleksandar Kolarov na pitanje da prokomentariše tu neverovatnu sudbinu srpskog tima, nije želeo da se bavi igračima koji nisu tu, ali je svakako imao univerzalnu poruku, koja bi trebalo da važi za sve.

Levi bek Rome je poručio da je za njega reprezentacija uvek bila i ostaće na – prvom mestu.
Dugo sam ovde i uvek sam gledao svoj pristup, a to je da je reprezentacija na prvom mestu. Nekada lični ciljevi moraju da se stave u drugi plan, iako je to ponekad igraču teško da prihvati. Dugo sam ovde, bilo je svakakvih ekipa, ali to je naša reprezentacija. Svako treba da stavi interes grupe na prvo mesto, čak i na svoju štetu“, poručio je Kolarov.

Uoči dve poslednje utakmice u kvalifikacijama jasno je da su Srbiji vrlo slabe šanse da direktno ode na Evropsko prvenstvo.
Znam kakva je situacija, ali moramo da odradimo ono što je do nas. Ne možemo da utičemo na to šta će se desiti sa Portugalijom. Mi moramo da se koncentrišemo na ono što nas čeka, da budemo pravi, pa ako Portugalija kiksne, da budemo spremni da to iskoristimo. A ako ne bude tako, da budemo spremni za mart i baraž“.

Naša reprezentacija je poslednji put na Evropskom prvenstvu bila 2000. godine. Promenile su se zemlje, generacije, selektori, ali taj novi plasman je večito izmicao.
Problem je sigurno u nama. Trebalo bi da vidimo zašto je to tako. Moramo da razmišljamo u smeru da je reprezentacija svrha, a na problem. Svi moramo da šaljemo bolju poruku, pre svega mi na terenu našim ponašanjem. Pitanje je vremena kada ćemo napraviti kontinuitet, voleo bih da to bude u ovo vreme dok igram“, istakao je Kolarov.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×