{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Poruka iz Peruđe: Sreća naša pa Slobodan Rajković nije došao

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 38
“Samo bi štetio ekipi“, kaže novi trener Serse Kosmi
Poruka iz Peruđe: Sreća naša pa Slobodan Rajković nije došao

Transfer saga Slobodana Rajkovića se nastavlja! Samo dan pošto je obelodanjeno da nije prihvatio ni transfer u rusku Ufu pošto se nije dogovorio sa Peruđom oko plate, upravo sa stadiona Renato Kuri stigla je “otrovna strelica“ upućena pravo ka nekadašnjem reprezentativnom defanzivcu sa sve porukom: “Hvala Bogu što nije došao“.

Takvog stava je novi trener Peruđe Serse Kosmi, koji je u ulozi šefa struke odmenio Masima Oda, iako je prvobitno bilo najavljeno da će novi trener biti Stefano Kolantuono. Kosmiju je očigledno laknulo zbog toga što se Rajković odlučio da ne prihvati finansijske uslove Peruđe jer bi bivši fudbaler OFK Beograda, Čelsija, PSV i Palerma bio “štetan“ po ostatak ekipe.
“Mogu slobodno da kažem da smo imali sreće što Rajković nije došao. Nije bio srećan ponudom i samo bi štetio ekipi. Peruđa nije turistička agencija. Svako ko želi da nosi dres Peruđe mora da shvati da je to velika čast. Ovaj klub treba da predstavlja priliku za igrače, a ne da bude obrnuto“, oštro je prokomentarisao Kosmi po preuzimanju zvanične funkcije i dodao:
“Iskreno mislim da neki igrači nemaju mentalitet i karakter da se bore za plasman u Seriju A. Mislim da bi to bio slučaj i s Rajkovićem da je došao. On jednostavno nije bio ubeđen u ovu priču od početka i mi smo srećni što se ovako završilo”.

Podsetimo, pošto je otpala mogućnost transfera u Ufu, Rajković je sada ponovo najbliži Partizanu. Kako se može čuti, između Partizana i Rajkovića postoji raskorak od 200.000 evra u plati, odnosno Parni valjak je prvobitno nudio 300.000, dok je iskusni štoper tražio 500.000 evra.

Slobodan Rajković je bez kluba od letos, kada mu je istekao trogodišnji angažman u Palermu. Imao je poziv Partizana, sa kojim je trenirao poslednjih meseci, ali je već dva puta odbio da potpiše ugovor. Da li će za crno-bele treća biti sreća?

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×