{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tvrde i da Sporting traži bar 2.000.000 evra, a to je verovatno previše za crno-bele
Portugalci tvrde: Marko Nikolić i Partizan u klinču za Raću Petrovića
"Radosav Petrović"

Iz Lisabona mora da ide, pitanje je samo gde, a posle Partizanove na adresu Radosava Petrovića stigla je još jedna zanimljiva ponude, pošto je čelnike Sportinga navodno kontaktirao Videoton koji sa klupe predvodi bivši strateg crno-belih Marko Nikolić.

Konkurenciju su doduše mogli i da očekuju u Humskoj, ali možda i veću prepreku od samog interesovanja mađarskog kluba predstavljaju dva druga detalja u A Bolinom tekstu.

Prvi kaže da Sportingu ne pada na pamet da Petrovića daje na pozajmicu, a baš je to bila Partizanova ideja. A Bola kaže da samo otkup ugovora dolazi u obzir. I tu leži i drugi problem, jer najčitaniji portugalski list navodi da na stadionu “Žoao Alvalade” planiraju i da na Petrovićevoj prodaji zarade između 2.000.000 i 2.500.000 evra što je svakako van dometa crno-belih, iako su dovođenjem Sejdube Sume za 1.650.000 granice pomerene.

Pitanje je da li baš toliko. Mada je pitanje i da li Sporting ima osnova da traži toliki novac za igrača koga je platio 1.000.000 evra, a koji je ove sezone na terenu proveo samo 371 minutu i to uglavnom u kupu. Takođe, pitanje je i kako će čelnici Sportinga reagovati ako ne bude ponuda koje ispunjavaju njihove ambicije.

Biće tu mesta za kompromis.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×