{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Portugalci ništa ne prepuštaju slučaju, rasprodate sve karte za Litvaniju

/ Izvor: mozzartsport.com
Velika podrška selekciji Fernanda Santoša
Portugalci ništa ne prepuštaju slučaju, rasprodate sve karte za Litvaniju

Portugalci su očigledno potpuno svesni važnosti utakmice sa Litvanijom i kolike probleme može da im stvori eventualni neuspeh u ovom meču, pa su rešili da pomognu svom timu. Tako je za meč u Algraveu planulo svih 19.889 ulaznica koje su se našle u slobodnoj prodaji za ovaj meč. Inače, kapacitet ovog objekta je 30.305 sedećih mesta.

Iako je delovalo da imaju otvoren put do Evropskog prvenstva, Portugalci su sebi zakomplikovali situaciju porazom od Ukrajine u poslednjem kolu, pa imaju samo bod više od Srbije na drugom mestu. Do kraja kvalifikacija ostali su im mečevi sa Litvanijom (četvrtak, 20.45) i Luksemburgom (nedelja 15.00).

Sa druge strane Srbija će u poslednja dva meča na stadionu Rajko Mitić ugostiti Luksemburg (četvrtak 20.45) i neprikosnovenu Ukrajinu (nedelja 15.00). Ukrajina ima 19 osvojenih bodova nakon sedam odigranih kola i obezbedila je plasman na Euro, Portugalci imaju 11 na šest odigranih mečeva, a Srbija 10, pa je ostalo da se vidi ko će od ove dve selekcije izboriti plasman na završnu smotru evropskog fudbala.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×