{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
O Žogo navodi da se intesovnje Zmajeva poklapa sa ciljem Valensije da sledeće sezone u svoje redove dovede talentovanog štopera Dijoga Leitea, što znači da bi srpski vezista mogao da bude deo tog posla
Porto želi Uroša Račića

Kvalitetno prenosi loptu i čita igru, veoma je dinamičan. Bio je jedno od najprijatnijih izninenađenja u debitantu u portugalskom šampionatu. Najbolje je to što je pokazao da ima prostora za napredak, nije slučajno što je na radaru velikana poput Porta. Račić neće ostati u Valensiji, on će otići u veći klub od Famalikaa. Igrač je probudio interesovanje drugih klubova, stoji u tekstu portugalskog O Žoga, a prenosi Super Deporte.

Isti izvor navodi da se interesovanje Porta poklapa sa ciljem Valensije da sledeće sezone u svoje redove dovede talentovanog štopera Dijoga Leitea, što znači da bi Račić mogao da bude deo tog posla.

Portugalci u hvalospevu pišu o Račiću, njegov stil porede sa Sergejom Milinković Savićem. O Žogo i Rekord pišu da mladi srpski vezista svojom snagom obezbedio čvrstinu u igri Famalikaa, iako se ne snalazi najbolje kod prekida, iako ima izuzetnu visinu. Takođe, kao Račićeva glavna karakteristika se navodi ravnoteža između fizičke snage i tehnike. Poral Mai Futebol je Račića stavio u grupu igrača koji se moraju pratiti u narednom period.

Valensija je Račića dovela na leto 2018. godine iz Crvene zvezde za 2.200.000 evra, a potom ga slala na više nego uspešne pozajmice u Tenerife i Famalikao. Interesovanje portugalskog giganta je stila kao potvrda svega toga. U ovom trenutku se ne pominje nikakav iznos eventualnog transfera, a otkriveno je da srpski fudbaler u Valensiji ima otkupnu klauzulu od 100.000.000 evra.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×