{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Porto će morati da pristane na upola manju cenu za Teljesa

/ Izvor: mozzartsport.com
Leonardo spremio zvaničnu ponudu...
no_image.png

Pre nekoliko dana prvi put se pojavila informacija da je u trku za Aleksa Teljesa (27) posle Atletika, Barselone i Čelsija ušao još jedan klub. Neki opskurni brazilski mediji tvrdili su da se radi o Pari Sen Žermenu, a sada stižu potvrde sa svih strana. Konkretno iz Portugalije i Francuske. Vest je tačna i ne radi se samo o interesovanju, već kako Abola tvrdi o zvaničnoj ponudi koja će kroz nekoliko dana biti poslata na adresu Porta. 

PSŽ mora ubrzano da radi na pronalaženju novih bočnih igrača, pošto ga na leto napuštaju Levin Kurzava i Toma Menije, a po poziciji Teljes bi bio direktna zamena za ovog ovog prvog. I svakako da bi predstavljao ozbiljnu konkurenciju Huanu Bernatu.

Iza brazilskog beka je sjajna sezona. Iako igra u poslednjoj liniji tima postigao je deset golova i još devet namestio. Nije čudo što je Porto dugo insistirao na ceni od 40.000.000 evra, međutim kriza izazvana virusom korona pokvarila je planove upravi Zmajeva, pa će oni sada morati da razmatraju značajno niže ponude. Pritom, Teljes ulazi u poslednju godinu ugovora...

Prema Aboli, sportski direktor PSŽ-a Leonardo pripremio je 22.000.000 evra za prvi udar, a procene su da bi Portugalci mogli da pristanu na 25.000.000.  

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×