{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pojela ga konkurencija, Elneni napušta Arsenal

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Čeka ga pozajmica u Bešiktašu
Pojela ga konkurencija, Elneni napušta Arsenal

Sportski direktor Bešiktaša, Ali Naibi, potvrdio je danas da su crno-beli iz Istanbula dostigli dogovor oko transfera Egipćanina Mohameda Elnenija na jednogodišnju pozajmicu.

Otkako je Unaj Emeri postavljen za menadžera Tobdžija, Elneni je imao samo osam utakmica u Premijer ligi. Imao je dobar udeo u igrama Lige Evrope prošle sezone, igrao je sedam utkamica i imao je jednu asistenciju.

Dolazak Danija Sebaljosa iz Real Madrida u Arsenal kao i dobre igre Džoa Viloka, naterale su Emerija da javi Elneniju da mora da ode iz tima ako želi dobro svojoj karijeri.

Bordo, Galatasaraj i Fenerbahče su bili takmaci Bešiktašu za Elnenija, ali deluje da su crno-beli uspeli da završe Elnenija. Sportski direktor Bešiktaša je rekao da je sve dogovoreno i da se čekaju medicinski pregledi.

Elneni bi trebalo da stigne u Istanbul večeras od 22 časa.
"Imamo dogovor sa Arsenalom oko transfera Elnenija. Ako igrač prođe uspešno medicinske preglede, priključiće nam se do kraja sezone", rekao je Naibi.

U Bešiktašu su uvereni da su sa dovođenjem Elnenija napravili veliku stvar za svoju sredinu terena i da će im ovaj igrač mnogo doprineti u ovoj sezoni.

FOTO: Reuters

×