{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pogodi najduži tiket – Kanjiža u troskoku do prvog mesta!

/ Izvor: mozzartsport.com
Promena na vrhu tabele
Pogodi najduži tiket – Kanjiža u troskoku do prvog mesta!

Mozzartovo takmičenje „Pogodi najduži tiket“ u kom se kladioci nadmeću u tome ko može da sastavi dobitni tiket s najviše parova upravo je dobilo novog lidera, pošto je igrač iz Kanjiže u troskoku stigao do prvog mesta i dosadašnjeg lidera nadmašio za tri utakmice. Tako je sada vodeći tiket onaj sa čak 19 pogođenih parova što najbolje govori o izazovu koji je pred zainteresovanim takmacima.

Podsetimo, ima za šta da se igra. Glavna nagrada je automobil godine Jaguar I-Pace. Naravno, u centru pažnje je i podizanje ekološke svesti, s obzirom na to da sve nagrade u ovom takmičenju - čuvaju životnu sredinu.

Takmičenje traje do 30. marta.

Inače, dosadašnji lider je skliznuo čak na treće mesto, pošto se na drugo probio tiket uplaćen putem sajta mozzartbet.com, na kome je 16 parova, ali sa većim ukupnim koeficiejentom – 704,77.

Tabelu možete pratiti na mozzartbet.com sajtu (sa desne strane ekrana), a tu možete videti i koje su parove vodeći takmičari stavili na tiket.

Pogledajte kako izgleda trenutno vodeći tiket...

Veliko kladilačko takmičenje „Pogodi najduži tiket“ traje od 6. februara do 30. marta. A sve nagrade su na električni pogon. Kreator dobitnog tiketa sa najvećim brojem pogođenih parova čija svaka pojedinačna kvota je najmanje 1,35 biće nagrađen svetskim automobilom godine – električnim motornim vozilom Jaguar I-Pace. Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl Xplorer Sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni skuter Xiaomi M365.

A da bi vaš tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

* Minimalna uplata 50 dinara
* Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni
* U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama
* Parovi koji ulaze u obračun na tiketu su isključivo parovi sa kvotom jednakom ili većom od 1,35.

Kompletna pravila takmičenja pročitajte OVDE.

Kompanija Mozzart nastavlja da veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava na zaštitu životne sredine i podizanje ekološke svesti.

 

×