{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Stara dama dovela kapitena omladinske reprezentacije Holandije...
Pogba style - Juventusovo iznenađenje u zadnji čas
""

Juventusovo iznenađenje u zadnji čas! Ni centa Stara dama ove zime nije potrošila na pojačanja, da bi poslednjeg dana prelaznog roka ipak dovela jednog igrača. Doduše, radi se o zalogu za budućnost, pošto je novi član crno-belih kapiten omladinske reprezentacije Holandije i član PSV Ajndhovena Leandre Fernandes (18)! 

Kako Italijani to vole da kažu, u pitanju je klasičan trekvartista, mozak, kreator, koji može da odgovori na nekoliko pozicija u vezi. Fernandezu je otac rodom iz Angole, ali je rastao u Brazilu, da bi se Leandre rodio u holandskom Nijmegenu. Za PSV igra od 2013, a aktuelni ugovor isticao mu je kroz šest meseci. 

Visina obeštećenja nije saopštena, mada većina medija navodi da je u pitanju slobodan agent, odnosno da je Mino Rajola "završio papirologiju".  

Juve je još jednom završio posao u svom stilu, možemo reći i Pogba style-u, s obzirom da je Francuz na sličan način završio u Torinu i u tim godinama. Šta je posle bilo dobro je poznato. Za Fernandesa je prvobitno planirano bilo da ode na pozajmicu u Sasuolo, ali na kraju je ipak odlučeno da ostane i igra u primaveri do kraja sezone... 

×