{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Podsmeh čelnika Lokomotive: Mađari kažu da dolazi Nikolić? Pišu li nešto u Hondurasu, Nikaragvi?

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 27
„Sjomin ima važeći ugovor i tu je kraj priče“, kaže Anatolij Mešerjakov
Podsmeh čelnika Lokomotive: Mađari kažu da dolazi Nikolić? Pišu li nešto u Hondurasu, Nikaragvi?

Vest da će Marko Nikolić preuzeti Lokomotivu iz Moskve, u kojoj ga čeka dvogodišnji ugovor, brzinom munje je obišla Rusiju.

I još brže je iz samog vrha moskovskog kluba stigao demant. I to prilično oštar od predsednika saveta direktora Anatolija Mešerjakova. Uz podsmeh je čelnik Lokomotive reagovao na pisanja mađarskih medija.
Predlažem svim novinarima da pažljivo pogledaju da nema neka vest i iz Hondurasa, Nikaragve, Novog Zelanda. Siguran sam da će i tamo naći nešto novo i zanimljivo. Kakav kredit ističe Sjominu? On ima važeći ugovor i tačka, tu je kraj svake priče“, poručio je Mešerjakov.

Naravno, sve je to deo već davno provaljene taktike, da čelnici klubova nikada neće ništa da priznaju dok se posao ne završi. Uostalom, pišu uveliko i ruski mediji da je Sjominu vreme u Lokomotivi isteklo i da odlazi na kraju sezone, a i generalni direktor kluba Vasilij Kiknadze je priznao da se razmatra šta dalje.
Imamo više kandidata za mesto trenera naredne sezone, a i Sjomin je među njima“, rekao je Kiknadze.

Može li kec na Sagradu?

Rusi danas barataju informacijom da je Sergej Juran, nekadašnji reprezentativac, takođe kandidat za novog šefa struke Lokomotive, mada mađarski mediji tvrde da je sa Nikolićem gotova stvar i da će po okončanju sezone sigurno preuzeti moskovske Mašinovođe.

Prethodno se Nikolić dovodio u vezu sa AEK-om otkako je napustio Videoton, ali je trenutno bez angažmana.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×