{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Na programu revanš mečevi četvrtfinala
Piksi, uzmi taj kup
"Evergrande juri Piksija"

Na klupi domaćih Felipe Luiz Skolari, u suparničkom taboru Dragan Stojković Piksi. Sa neočekivanom prednošću od dva gola razlike pošto je njegov Guangdžou R&F savladao Evergrande sa 4:2, pa će u revanšu četvrtfinala kineskog kupa pokušati da odbrani stečeni kapital i ušunja se u najuži krug kandidata za osvajanje jednog od dva trofeja u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Ovaj u Kupu bi delovao dostižno, ako bi se izbacio Guangdžou Evergrande, finansijski najmoćniji klub, šest puta uzastopce šampion Kine. Jasno vam je koliko je važan ovaj meč za Erana Zahavija i ostale Piksijeve izabranike. Spektakl u najavi! Alan, Rikardo Gulart i Paulinjo neće smeti da čase ni časa. A odbrane ni jednima ni drugima svakako nisu jače strane. Prednost Evergrandea je što u meč ulazi iz serije od šest uzastopnih pobeda. Ali ovde mu sama pobeda kao takva možda neće biti dovolja. Potrebno je mrežu protivnika napuniti do vrha.

GVANDŽOU EVERGRANDE - GVANGDŽOU R&F: 1&3+ (1.75)

Nešto ranije, od 13.35, drugoligaši iz Šangaja Šenhina uštinuće se za obraz pre no što istrče na teren protiv Đengsua ne bi li proverili da li su zaista uspeli da u gostima izbore remi od 2:2. Istina je! Izabranici Fabija Kapela dvaput su ispuštali prednost, pa je logično očekivati da se danas konačno dozovu pameti, počiste drugoligaša i plasiraju se u polufinale. Imajte na umu da je Đengsu slavio na dva prethodna gostovanja Šangaju bez primljenog gola. Imajte na umu i da za Đengsu igraju Ramires i Benžamin Mukanđo, u Šangaju samo Kinezi.

Za kladioce još jedna sugestija, Šangaj je odigrao 3+ na sedam minulih okršaja kod kuće, na šest u tom periodu prošla je ira GG3+. Dakle, golovi se čine kao sigurica.

ŠANGAJ ŠENHIN - ĐENGSU: GG3+ (1,70)

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×