{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tako pišu mediji iz Francuske
 Piksi uzima Boaćija i daje Zvezdi 8.000.000 evra
""

Ni Ren, ni Engleska, već Gunagdžou RIF koji sa klupe vodi jedan od najboljih igrača u istoriji ovdašnjeg fudbala Dragan Stojković Piksi! To bi mogao da bude novi klub najtraženijeg igrača Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku Ričmonda Boaćija, prenose mediji u francuskoj. Tačnije, portal specijalizovan za fudbalske sajtove „mercato365“

Iako je Ren napravio ogroman korak ka dovođenju reprezentativca Gane, Daleki Istok bi mogao da bude nova destinacija Ričmonda Boaćija. Mnogo podataka podupire priču da je Dragan Stojković zainteresovan za snažnog napadača.

Kako se može čuti Dragan Stojković je još prošle zime želeo da dovede Boaćija u Kinu, ali je izabrao Crvenu zvezdu. Želeo je i na kraju uspeo da rehabilituje karijeru, pošto je postigao 39 golova u crveno-belom dresu. Takođe, još u spetembru se po fudbalskim kuloarima pričalo da Dragan Stojković u Boaćiju vidi idealnu zamenu za Izraelca Zahavija. Najbolji igrač prvenstva Kine trebalo bi vrlo brzo da se preseli u Gunagdžaou Evergrande.

Navodno, tim Dragana Stojkovića Piksija je spreman da za usluge Ričmonda Boaćija izdvoji osam miliona evra. Toliko je ponudio i Ren.

Najnovije vesti


×