{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Petrić iz FSS: Lalatović da dostavi dokaze o nameštanju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 54
Posle nemilih scena na Čairu…
no_image.png

Slika i prilika domaćeg fudbala. Nenad Lalatović bez kontrole. Klupa odmah uz ogradu sa navijačima. Dobro u Nišu znaju temperament dojučerašnjeg trenera. Incident je samo čekao da se dogodi. Samo što niko nije očekivao da će Lalatović toliko eksplodirati i Nišlijama poručiti, kako se moglo pročitati sa njegovih usana, da će, “krsta mu”, progovoriti o svakoj “nameštenoj utakmici”.

Javnost je to prihvatila kao manje-više očekivanu potvrdu glasina koje godinama kruže o neregularnosti takmičenja, dok u Fudbalskom savezu Srbije najavljuju disciplinski postupak. Oficif za integritet FSS Ivan Petrić, prenosi agencija Beta, očekuje da Lalatović pismenim putem obavesti sve na Terazijama o nečasnim radnjama u Superligi
To što je uradio Lalatović zahteva hitnu reakciju nadležnih organa FS Srbije odnosno pokretanje disciplinskog postupka. Ponašaćemo se odgovorno i u skladu sa propisima. Očekujemo od Lalatovića da u pisanoj izjavi objasni sve što je rekao i da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica”, rekao je Petrić.

Sad da vidimo da li će Lalatović da ispuni obećano? Ili će opet da bude po onoj staroj, tresla se gora, rodio se miš?

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×