{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Peruđa dala ultimatum Rajkoviću: Odgovor do 8. januara

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
I Partizan treba da saopšti ponudu
Peruđa dala ultimatum Rajkoviću: Odgovor do 8. januara

Kreće pojačana ofanziva na Slobodana Rajkovića kako se bliži početak zimskog prelaznog roka. Bivši reprezentativac Srbije je idealna meta za mnoge: slobodan je igrač, izuzetno iskusan, sa utakmicama u nogama iz nekoliko najjačih liga, levonogi je štoper, jak kao stena...

Partizan je veoma zainteresovan, jer je Rajković sa crno-belima trenirao u prethodnih mesec dana, ali i nekoliko italijanskih klubova, među kojima je najviše „zapela“ Peruđa iz Serije B.

Sportski direktor Umbijanaca Roberto Goreti bio je u Beogradu pre nekoliko dana, video se sa Rajkovićem, doneo mu ponudu, ali konačan odgovor nije dobio. I zato ljudima iz Peruđe polako ponestaje strpljenja.

Kako piše list La Nacione, Peruđa je dala definitivni ultimatum Predragu Rajkoviću: konačan odgovor na ponudu mora da kaže do 8. januara. Tog dana ekipa se vraća sa mini odmora i počinje pripreme za utakmicu Kupa Italije protiv Napolija i u klubu žele da u timu vode srpskog štopera. Ili će nastaviti bez njega.
Rajković mora da se izjasni do početka prelaznog roka. Rečeno mu je da mu je spremna alternativa, ako nee, ali da mora da se izjasni“, piše La Nacione.

A, srpski štoper je i dalje u Beogradu. U razgovoru za Telegraf rekao je da od Partizana još nije dobio konkretnu ponudu i tek kada se crno-beli izjasne, moći će da pregovaraju. Pored toga, opet, neće biti nikakvo iznenađenje ako se narednih dana jave i klubovi iz Serije A, pošto su Sampdorija, Verona, pominjani kao zainteresovani klubovi za Rajkovića i tokom letnjeg prelaznog roka...

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×