{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Peleov sin otkrio: Kralja je sramota, više ne može da hoda

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 7
Legenda osuđena na pomoć hodalice
Peleov sin otkrio: Kralja je sramota, više ne može da hoda

Teški dani za ikonu fudbala. Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena, po mnogima i najbolji, Edson Arantes do Nasimento Pele je u teškom stanju. Fizički i psihički.

Godine čine svoje, Pele čeka 80. rođendan, a zdravlje mu je sve lošije. Njegov sin Edinjo otkrio je da je legendarni Brazilac u depresiji, jer zbog lošeg stanja kukova više ne može samostalno da hoda.

Zato Pele izbegava da se pojavljuje u javnosti. Poslednji put kada se pojavio na nekom zvaničnom skupu, bio je u kolicima. I to ga ubijalo u pojam.
On je u veoma osetljivom stanju kada je hodanje u pitanju. Bio je na operaciji kukova, koja nije prošla dobro, od koje se teško oporavljao. Zato ima problem sa kretanjem, što kod njega izaziva depresiju. Zamislite, on je kralj, uvek u centru pažnje, a sada ne može normalno da hoda. Sramota ga je zbog toga“, rekao je Edinjo brazilskim medijima.

Trostruki osvajač Svetskog prvenstva zbog svega ne želi ni da izađe iz kuće.
Može da se pomera samo uz pomoć hodalice. Čak je i napredovao u poslednje vreme, u odnosu na period posle operacije, kada je bio samo u kolicima. Ali, stid ga je, zato ne želi da izađe iz kuće, da se pojavi u javnosti, da se pojavi na ulici. Bukvalno neće da pređe preko praga“, otkrio je Edinjo.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×