{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Napustio je igru u šestom minutu utakmice protiv Spartaka
Peh - povredio se Pejčinović

Bio je sedmi februar kada je pukla prava transfer bomba za naše uslove, Voždovac je predstavio Nemanju Pejčinovića. Iskusni štoper je na krov Tržnog centra stadion stigao nakon boravka u velikom broju klubova, ali može se lako dogoditi da ga odmah na startu mandata u Voždovcu čeka duža pauza. U šestom minutu utakmice protiv Spartaka Pejčinović je napustio teren zbog povrede.

Deluje da je u pitanju zadnja loža leve noge, ali sačekaćemo detaljnije preglede koji će uslediti kada će se znati i ozbiljnost povrede. Ne ohrabruje Zmajeve to što je Pejčinović morao da ima asistenciju kako bi otišao od prostora pored aut-linije do svlačionica.

Umesto Pejčinovića u igru je ušao Nemanja Vučić, a videćemo koliko će trajati pauziranje iskusnog Pejčinovića. Peh i za njega i za Voždovac.

Pre ovih par minuta sa Spartakom odigrao je i 35 minuta na utakmici protiv Mladosti. Tek posle 40 minuta igre sada ga čeka pauza.

Voždovac je definitvno bio hit prelaznog roka u Superligi. Zmajevi su posle Nemanje Vučića, Filipa Stuparevića i Despota Mihajlovića doveli i Pejčinovića, međutim ovo najzvučnije pojačanje nije imalo sreće na samom startu svog mandata na Krovu.

FOTO: Voždovac

×