{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Žestoko za PLS čelo... Novi Pazar juri prvu pobedu na strani, a Milanovčani kraj Despotovice skoro siguran skalp protiv Oklopnika za potvrdu čeone pozicije na tabeli
Pazarci bi da preseku Grafičar

Pazarcima ne godi gostujuća trava. Tako je to od starta njihove PLS priče, a Slavko Matić, trener tima iz grada na Jošanici smatra da je vreme za presek. Tući će se sa Grafičarom oko druge, odnosno sa Metalcem za prvu poziciju na kojoj im Milanovčani beže samo za jedan bod. S obzirom da se kraj Despotovice igra sa fenjeraškim Smederevom, samo teorija Novi Pazar u ovom momentu može da uzdigne iznad Metalčevih momaka.

A da je zanimljivo, zanimljivo je. Po 11 bodova imaju drugi Novi Pazar, Grafičar, Kabel i Radnički iz Pirota. Bod manje su dužili Dinamo, Bačka i Trajal, pa sedmo kolo PLS lige može da donese dosta tumbanja. Naravno, svi su u igri, a podela uloga izgleda vrlo interesantno

Konkretno, Grafičar neće moći da računa na Erakovića koji se odazvao pozivu u Orliće, Mrkela pauzira zbog kartona, a klub je napustio Bogdan Jočić koji će karijeru nastaviti u Italiji. Novopazarci imaju neke manje probleme. Reč je o lakšim povredama Hazirovića, Pajovića, Miketića i Kačara. To su upitna imena kod opreznih gostiji, koji će na teren sigurno bez Mirze Delimeđice koji služi kaznu zbog zarađenih kartona. Ova utakmica, naravno shodno ulogu biće verovatno tvrda.

Ovoga puta, kao što smo već konstatovali samo čudo, odnosno viša sila mogu Metalac da svrgnu sa trona. Smederevci su očajno startovali, zaveli čak šest poraza, pa kraj Despotovice nema mnogo nedumica. Mogao bi se Aleksandar Stanković posle tri uzastopna derbija sa pretendentima za ulazak u Superligu nadati igri na gol razliku, odnosno pokušati da zaigra na visok rezultat. Dovoljno je reći da je Smederevo do sada primilo 16 golova, pa podvući crtu i zapitati se da li će ovo za njih biti samo ekskurzija po takovskom kraju, i to bez izgledne, ili bolje rečeno bilo kakve šanse za uspeh?

Kabel će u goste neugodnim žutim Trajalovim momcima. Propustio je Kabel šansu da pobedi Žarkovo u petom kolu, a sada će se naći na nišanu Kruševljanima koji istini za volju nisu slavili u protekla tri kola, ali im od početka sezone niko nije pokusao celu porciju bodova na domaćem terenu. Kabel će pokušati da probije led, odnosno da prekine seriju od dve utakmice bez datog gola, ali i bez poraza. Da li će im biti lako? Neće, jer neće moći da računaju na kapitena Stefana Petrovića i centarfora Dražića. Dakle, Kabel će utišan na Trajal koji svakako želi da ostvari pobedu.

U Dobanovcima je Zemun, a kapiten tima iz Gornje Varoši, Marko Đalović uoči meča smatra da bi i bod sa gostovanja za njegov tim bio dovoljan. Naravno, reč je o stabilnom klubu, budući da su Dobanovčani već duže vreme konstantni na PLS sceni, kadrovski sasvim korektni, iako je od odlaska Igora Spasića, doskorašnjeg šefa struke na dužnost selektora Orlića trenažni proces u Dobanovcima u tranzicionoj fazi, odnosno u priči uklapanja Saše Štrbca u zaostavštinu trenerskog tandema Spasić - Đolović.

SRBIJA 2 - 7. KOLO

Sreda
16.30: (4,00) Budućnost Dobanovci (3,05) Zemun (2,00)
16.30: (1,85) Grafičar (3,30) Novi Pazar (4,20)
16.30: (2,85) Žarkovo (2,85) Dinamo Vranje (2,65)
16.30: (2,15) Sinđelić (3,00) Radnički Kragujevac (3,20)
16.30: (1,90) Zlatibor (3,15) Bačka (4,20)
18.30: (2,00) Trajal (3,20) Kabel (3,70)
20.00: (1,40) Kolubara (4,00) Radnički Pirot (8,50)
20.00: (1,08) Metalac (10,0) Smederevo (18,0)

*** kvote su podložne promenama

Najnovije vesti


×