{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pavlović se nada da nije kraj: Valjda ću odigrati još neki meč za Partizan

/ Izvor: mozzart
Komentari: 5
Čitao sam da bi prvenstvo moglo da se nastavi u maju, kaže štoper crno-belih
Pavlović se nada da nije kraj: Valjda ću odigrati još neki meč za Partizan

Šuškanja da fudbala možda neće biti u dogledno vreme ne prijaju ušima Strahinje Pavlovića.

Mladom fudbaleru je ostalo da odigra do leta u dresu Partizana, a da se onda preseli u tabor Monaka, za koji je potpisao zimus. Ali, kako sada stvari stoje, moglo bi silom prilika da se ispostavi da se Pavlović od dresa i navijača Partizana – već oprostio!

Ako se tako dogodi, njegov poslednji nastup za crno-bele, makar u ovom mandatu, bio je protiv Voždovca. Ako ništa drugo, bar je Parni valjak dobio utakmicu.
Razmišljao sam o tome i nadam se da neće biti tako, da mi utakmica protiv Voždovca neće biti i poslednja u Partizanu. Čitao sam da moglo od maja da se nastavi prvenstvo, pa da odigram još nekoliko mečeva“, rekao je Pavlović za klupske medije.

On priznaje da nema taj osećaj kako će uskoro da razduži crno-belu opremu.
Iskreno, nemam svest da odlazim. Znam da u julu idem u Francusku i da me čekaju neki novi ljudi, nova sredina, ali ja živim za sledeći dan i ne razmišljam sad o tome, nego ću kad dođe na to red“.

Pavlović dane karantina provodi u rodnom Šapcu. Priznaje, treninzi mu nedostaju.
Živim u kući, tako da imam dvorište, pa mogu da izađem da radim vežbe i to radim svakog dana. U slobodno vreme igram igrice sa bratom i gledam serije, trenutno gledam „Vikinge“. Inače, tek sada vidim koliko smo srećni što igramo fudbal i treniramo, baš sam pre neki dan pričao sa Lazarom Pavlovićem i konstatovali smo da nismo očekivali da će nam Teleoptik ovoliko nedostajati“.

Podržao je mladi fudbaler akciju saigrača i kluba da se odreknu dela plate u dobrotvorne svrhe.
Kad je ovako teška situacija, ne bi smeo da bude nikakav problem da se odreknemo plate. Lep je gest i trebalo bi što više ljudi tako da gleda“, smatra Strahinja Pavlović.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×