{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pavlović prošao medicinske preglede (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 18
Partizan će dobiti 5.500.000 evra
Pavlović prošao medicinske preglede (VIDEO)

Danas smo najavili da će Strahinja Pavlović biti na medicinskim pregledima u Rimu, a italijanski mediji javljaju da ih je štoper crno-belih (očekivano) uspešno prošao pre nego što će potpisati za Lacio.

Pavlović je danas proveo dan u Paideja klinici kako bi prošao preglede, a sada kada ih je prošao ništa mu ne stoji na putu da obuče Nebeskoplavi dres.

Lacio će platiti Partizanu 5.500.000 evra za ovog igrača, a crno-beli će imati Pavlovića na raspolaganju do kraja ove sezone što će biti dobro i za njega, ali i za Partizan jer bi potraga za zamenom za Pavlovića bila sve samo ne lak.

Zainteresovani su za Pavlovića bili i Juventus i Benfika, pominjao se i Seltik, čiji je trener Nil Lenon bio uživo da ga gleda u Rilu na meču sa Konahsom. Ipak, Lacijali su takođe dugo pratili igre stamenog štopera Partizana i praktično iz drugog plana nastupili u pravom trenutku i ugrabili talentovanog igrača. Visina obeštećenja se sve vreme kretala tu oko 6.000.000 evra, tako da je Partizan završio transfer u skladu sa očekivanjima. 

Podsećanja radi, iza Strahinje je svega šest meseci seniorskog fudbala. U prvi tim je uskočio zimus, kada mu je Zoran Mirković dao priliku da debituje, a već druga utakmica u karijeri mu je bila večiti derbi na Marakani, koji je odradio bez greške i već tu je skrenuo pažnju na sebe.

Sledeća stanica je - Lacio. I tu više nema dileme.

Pogledajte snimak Jutjub kanala Solo La Lazio u kom se vidi Pavlović kako dolazi u Rim na medicinske preglede...

 

Najnovije vesti


×