{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Snažni golgeter iz Begeča povredio se u finišu utakmice, prilikom doskoka, zbog čega je ambulantnim kolima odveden sa stadiona
Pavkov propušta Bajern

Milan Pavkov će odustvovati tri nedelje zbog povrede skočnog zgloba na utakmici sa Totenhemom u Beogradu, pa je izvesno da neće biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću u utakmici 5. kola grupne faze takmičenja protiv Bajerna 26. novembra na stadionu Rajko Mitić.

Snažni golgeter iz Begeča povredio se u finišu utakmice, prilikom doskoka, zbog čega je ambulantnim kolima odveden sa stadiona. Na današnjem pregledu je utvrđeno da je neophodna pauza, kako bi se povreda u potpunosti sanirala.

Vladan Milojević na raspolaganju ima još dvojicu napadača, Ričmonda Boaćija i Tomanea, koji će konkurisati za meč sa Javorom u subotu od 14.30 na Gradskom stadionu u Ivanjici.

Pavkov je ove sezone postigao osam golova na 18 utakmica u svim takmičenjima, a u jučerašnjoj utakmici protiv Totenhema imao je idealnu priliku da zatrese mrežu Paula Gazanige u prvom poluvremenu, ali nije uspeo.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×