{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Suma, Sadik, Natho i Asano ne smeju da napuste Srbiju tokom vanrednog stanja
Partizanovi stranci ostaju u Beogradu

Sve je stalo. Nema fudbala, nema treninga, aktivnosti su svedene na minimum. I tako do daljeg. Dok kriza ne utihne.

Kao što smo sinoć najavili, u Partizanu su rešili da prate savete nadređenih, pa su svi treninzi prvog tima obustavljeni i pitanje je kad će (i da li će) biti nastavljeni, mlađe kategorije su raspuštene još tokom subote, klub funkcioniše tek toliko da bi se održavali redovni kontakti sa nadležnim službama i maltene niko ne razmišlja o fudbalu dok traje epidemija virusa korona.

Ono što je posebno važno, u Humskoj 1 su prateći odluke državnog vrha zabranili svim strancima da napuste Srbiju, tako da u Partizanu neće postupiti nalik čelnicima košarkaških klubova Žalgiris i Olimpijakos, koji su dozvolili legionarima da se otisnu u matične države. Sve to znači da će Sejduba Suma, Bibars Natho, Umar Sadik i Takuma Asano u Beogradu čekati kraj epidemije.

Rusija, 17.30: (2,55) Tambov (3,00) Krila Sovjetov (3,00)

Iz Humske 1 su poručili da odluka o zadržavanju u Srbiji važi za sve igrače prvog tima. Posledično tome, ni ostali iz ekipe Sava Miloševića ne mogu van granica. Do daljeg.
Shodno merama Vlade Republike Srbije o proglašenju vanrednog stanja, svi treninzi prvog tima Partizana su obustavljeni. Igrači su upoznati sa merama obavezne samoizolacije, kao i ponašanja u slučaju promene zdravstvenog stanja. Tokom perioda vanrednog stanja u Republici Srbiji i obustave treninga, niko od igrača prvog tima ne sme da napusti Srbiju“, poruka je iz Partizana.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×