{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Disciplinska prijava iz Humske
Partizan tužio Terzića i Mrkelu

Fudbalski klub Partizan podneo je disciplinsku prijavu protiv generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića i sportskog direktora kluba sa stadiona Rajko Mitić, Mitra Mrkele.

Crno-beli su prijavu podneli na osnovu člana 127. Disciplinskog pravilnika FSS, a pozivaju se na član 87. koji predviđa da će se igrač, trener, odgovorni funkcioner i član rukovodstva kluba i saveza, koji daje izjave u sredstvima javnog informisanja i suđenju, kazniti novčanom kaznom, zabranom igranja, odnosno vršenja funcije u trajanju do šest meseci, a u težim situacijama i do godinu dana.
"Gospoda Terzić i Mrkela su, prema mom mišljenju, eklatantno i belodano prekršili ovaj član disciplinskog pravilnika, dajući brojne izjave sredstv ima javnog informisanja u vezi sa suđenjem na utakmici 161. večitog derbija, FK Partizan - FK Crvena zvezda. Molim vas da ovu disciplinsku prijavu uzmete u razmatranje, sprovedete disciplinski postupak i donesete odgovarajuću odluku.

U slučaju da Disciplinska komisija bude cenila da je neophodno dokazivati izvode iz ove prijave po opštem načelu actori incumbit probatio, izjavljujem da sam rad da ove navode i dokazujem u toku sprovedenog postupka", stoji u saopštenju, koji je potpisao Vuletić.

Prijava je zvanično podneta u petak 4. oktobra.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×