{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Partizan juče ugostio fudbalere čačanske Slobode

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Snage su odmerile mlađe selekcije beogradskog i čačanskog kluba
no_image.png

Beogradski Partizan juče je ugostio nekoliko selekcija FK Sloboda iz Čačka. U Humskoj su, od 15, 16 i 17 časova snage odmerile selekcije dečaka rođenih 2007. godine, 2009. i 2012. godine, ali i mlađi fudbaleri.

Evo i rezultata po kategorijama: Partizan – Sloboda 2:1(13 godina); Partizan – Sloboda 1:2 i 3:0 (12 godina); Partizan – Sloboda 0:0 (devet godina); Partizan – Sloboda 1:4 (dečaci od sedam godina). Članovi dva kluba sinoć su zvanično parafirali ugovor o sportsko – poslovnoj saradnji. Već su pojedini dečaci iz čačanske Slobode bili na testovima u Partizanu. Reč je o dečacima od osam do trinaest godina.

Pao je i dogovor oko novog crno - belog dana na terenima FK Sloboda u Čačku. Tad se očekuje dolazak, u grad na Moravi, oko stotinu fudbalera, 15 trenera, ali ne samo iz Partizana već iz Crne Gore, Republike Srpske…

Beogradski Partizan je pored mladih igrača ugostio čelnike Slobode, trenere Milana Jovanovića, Aleksu Petrovića, Nenada Vladića i Ivana Gligorijevića. Ispred saveta roditelja bio je prisutan Aleksandar Jovović Zuc.

PIŠE: Đurđe MEČANIN

Najnovije vesti


×