{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Partizan čuva tim: Novi ugovori za Miletića i Stevanovića

/ Izvor: mozzartsport, telegraf
Komentari: 9
Desni bek i rezervni golman pred ostankom u Humskoj
Partizan čuva tim: Novi ugovori za Miletića i Stevanovića

Teško da će biti nekih velikih kupovina u Humskoj u predstojećem prelaznom roku, pošto verovatno neće biti ni velikih prodaja. Zato su u Humskoj rešili, kada je već tako, da sačuvaju tim na okupu i da sa proverenim snagama krenu u novu evropsku sezonu.

Komandant odbrane Bojan Ostojić je već potpisao novi ugovor, a u Humskoj 1 žele da produže saradnju i sa Nemanjom Miletićem i Nemanjom Stevanovićem, javlja Telegraf.

Desni bek Miletić je jedan od ljubimaca navijača i među igračima sa najdužim stažom u klubu. Njemu aktuelni ugovor ističe u leto 2021. godine, ali bi mogao već koliko danas da potpiše novi, jer ima zakazan razgovor sa čelnicima kluba na tu temu.

Univerzalni defanzivac, koji je veći deo karijere proveo kao štoper, ali se u Partizanu pozicionirao kao desni bek, dobio je signal i od trenera Miloševića da bi voleo da ostane u klubu i u narednom periodu. Sada je sve na upravi crno-belih da tu želju pretoči u delo.

Novi ugovor bi trebalo da dobije i rezervni golman Nemanja Stevanović. Njemu saradnja sa crno-belima ističe ovog leta, ali obe strane su izrazile želju da ostane u Humskoj. Iako je Vladimir Stojković neprikosnovena “jedinica” Partizana, pojavi se s vremena na vreme šansa i za rezerviste da upišu poneki nastup u prvenstvu i Kupu Srbije. Tako je Stevanović ove sezone upisao tri utakmice na golu crno-belih.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×