{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Potpuno suprotno svim prethodnim najavama
Paratići sve iznenadio: Ne damo ni Džana, ni Rabioa

Možda su priče o povratku Pola Pogbe izmišljene, možda i nisu, ali sada više nema ni trunke dileme oko toga šta će biti sa Emreom Džanom i Adrijenom Rabioom.

Tandem vezista koji je do danas praktično bio viđen na izlaznim vratima Juventusa ipak će ostati u Torinu i posle zime, što je potvrdio ni manje, ni više nego generalni direktor Fabio Paratići.
“Mogu odmah da isključim mogućnost Džanovog odlaska i sigurno će ostati s nama. On je jedan od najtraženijih igrača u ovom trenutku, ali lično verujem da može da bude jako važan šraf našeg projekta“, rekao je Paratići za italijanski Skaj i indirektno potvrdio interesovanje Mančester junajteda, Dortmunda, Evertona i PSŽ.

Podsetimo, Džan je javno izrazio nezadovoljstvo svojom ulogom u timu jer smatra da ga je Juventus prevario kada je dolazio iz Liverpula kao slobodan igra. U međuvremenu se promenio trener, a Maksa Alegrija je zamenio Mauricio Sari, zbog čega je Džan ostao u zapećku. 

Slična je priča i sa bivšim vezistom PSŽ, koji se od dolaska letos nije uklopio u sistem Mauricija Sarija, baš kao ni Džan.
“Rabio je došao ovde pošto nije igrao više od osam meseci. Prirodno je da je malo pao fizički i da mu je potrebno malo vremena da se adaptira. Platio je svoju cenu, ali sigurno može da bude upotrebljen. Mi smo sigurni da će postati važan igrač za Juventus, u to nemam sumnju. Imamo jaku postavu i dosta je takmičenja i utakmica pred nama i biće vremena za sve“.

Prokomentarisao je Paratići i pomalo iznenađujuću kupovinu Dejana Kuluševskog od Atalante posle odličnih igara na pozajmici u Parmi, a ceo posao objasnio je u dve reči – pun pogodak.
“Hteli smo da ga dovedemo u Juventus odmah, ali postojao je prethodni dogovor klubova koji nismo hteli da prekršimo. Znali smo to i srećni smo što će ostati u Parmi. Jako je važan igrač za budućnost i srećni smo što smo završili ovaj posao“.

Foto: Shutterstock

 

×