{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Direktor Juventus tvrdi da je cela priča izmišljena
Paratići: Nikada nismo pričali sa Gvardiolom

Toliko buke ni oko čega! Danima su „vrištali“ naslovi pojedinih italijanskih medija kako je Pep Gvardiola sve dogovorio sa Juventusom, znalo se i kada će potpisati ugovor, kada će biti promocija. Ni demanti sa svih strana nisu pomagali. Na kraju je, ipak, priča utihnula, a najzad je progovorio i jedan od aktera tih navodnih pregovora.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići rekao je za DAZN da crno-beli apsolutno nikakve kontakte sa Pepom Gvardiolom nisu imali.
Čudan je ovo svet oko nas. Mi nismo imali nikakav kontakt sa Gvardiolom, niti smo uopšte razmišljali o njemu. Čovek ima važeći ugovor, pa je cela ta priča potpuno čudna. Znamo kakav je svet oko nas i tu ne možemo ništa da učinimo osim da se pomirimo s tim“, rekao je Paratići.

Sad znamo ko neće biti trener Juventusa, ali još ne znamo ko će biti.
Imamo jasne ideje oko toga i još analiziramo celu situaciju. Dok se sva takmičenja ne završe, pošteno je da se pritajimo, jer time poštujemo sve druge klubove“.

Što se tiče sudbine Paula Dibale, kojeg je brat već „preselio“ iz Juventusa...
Paulo je sjajan igrač, naš je, nedavno je produžio ugovor i to govori koliko verujemo u njega“, istakao je Fabio Paratići.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×