{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Problemi na vidiku
PAOK tužio Arape zbog Prijovića

Još od zimus se gotovo neprestano licitira sa imenima klubova gde bi Aleksandar Prijović mogao da nastavi karijeru, a na kraju bi srpski reprezentativac zbog administracije mogao da se vrati nazad u Solun!

Prema saznanjima novinara Eurosporta Manua Lonzona, PAOK je tužio arapski Al Itihad zbog neisplaćenog obeštećenja za transfer Aleksandra Prijovića! Nije precizno navedeno da li se radi o celoj sumi obeštećenja od 10.000.000 evra, ili je u pitanju samo deo pomenute sume novca, ali svakako je kompletan slučaj predat na obradu u sedište FIFA!

Aleksandar Prijović je u januaru prošle godine otišao u arapski Al Itihad za sumu od 10.000.000 evra, gde je potpisao prebogati ugovor vredan čak 27.000.000 evropskih novčanica. Posle solidne debitantske sezone u Saudijskoj Arabiji krajem prošle godine je precrtan kod trenera Fabija Karilja, posle čega je tehnički bio slobodan u izboru nove sredine, ali se ceo slučaj zakomplikovao.

U januaru ga je najviše želeo Bešiktaš, ali dva kluba nisu uspela da se dogovore oko visine obeštećenja i plaćanja jakog ugovora, a u međuvremenu su se pominjali još neki klubovi. Između ostalih i Crvena zvezda, ali je ta priča na dugačkom štapu...

Grčki mediji su ceo slučaj Paokove tužbe kluba iz Džede videli kao izvanrednu priliku da se Prijović bez ikakvog obeštećenja vrati nazad na Tumbu, gde je beležio izuzetne partije pre odlaska na Bliski istok. Osim toga, podsetimo, Itihad traži način kako da raskine Prijovićev ugovor, što je takođe olakšavajuća okolnost, ali ako PAOK dobije sudski spor srpski napadač bi mogao da se vrati u Solun.

Ovde se tek zakuvalo...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×