{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pao dogovor: Lalatović ostaje, Tončev najavio bombastična pojačanja i napad na trofeje

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 21
Radnički od sutra kreće da pravi moćan tim, najavljuju iz tabora Nišlija
Pao dogovor: Lalatović ostaje, Tončev najavio bombastična pojačanja i napad na trofeje

Ako je nekih dilema i bilo, više ih nema - Nenad Lalatović ostaje na klupi niškog Radničkog i naredne sezone. Pošto je pao dogovor sa prvim čovekom Ivicom Tončevim klub je i zavnično objavio da će saradnja biti nastavljena, odnosno da Nišlije od sutra kreću sa formiranjem moćnog tima za narednu sezonu, u kojoj, stidljivo je više puta Tončev najavljivao, žele da napadnu titulu. 

"Ambicije prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva jesu da klub naredne sezone napravi korak dalje u odnosu na prethodnu i u prilog tome ide i odluka da se nastavi saradnja između sa Nenadom Lalatovićem. Umesto egzodusa, Radnički će krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima, u skladu sa ambicijama predsednika Tončeva i trenera Lalatovića", stoji izumeđu ostalog na zvaničnom sajtu kluba. 

Podsećanja radi, u prethodnoj sezoni fudbaleri Radničkog predvođeni ispisali su istoriju kluba i oborili mnoge rekorde, uključujući i onaj od 13 pobeda u nizu. Stekli su zvanje vicešampiona države, razdvojivši na tabeli Crvenu zvezdu i Partizan i izborivši novi izlazak u Evropu. U jednom momentu, u plej-ofu, bili su na samo četiri boda od lidera i šampiona Crvene zvezde.  
"Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da već od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope", kazao je Tončev i najavio da u narednim danima sledi dolazak ozbiljnih fudbalskih imena na stadion Čair.

Prvo pojačanje več je stiglo u Niš. Kao slobodan igrač potpisao je Milan Makarić, prošle sezone igrač Bačke. 

Foto: MN Press

×